Een bron van inspiratie van ons voor jou.

De CBC Academy is speciaal voor ondernemers die handvatten willen hebben om succesvol marketing te kunnen bedrijven. Een kennisbank gevuld met actuele blogs die je helpen bij het bepalen van de strategie en het inrichten van je content marketing. 

Fabrikanten nemen rol in van online wederverkopers

De toekomst van webshopland

De winkelstraat heeft te lijden onder de webshops. Je moet er creatief mee omgaan of all-in meegaan. Maar ook webshops zelf komen onder de druk te staan wanneer merken het heft in eigen handen nemen.

Clubhouse drop in voice app nieuw fenomeen

Ready to join the Club(house)?

Een relatief nieuwe sensatie is momenteel hot topic; Clubhouse. Vergeet de likes, foto’s en shares, voice it is! Find out wat het is, wat het doet en hoe het werkt.

Ontdek waarom marketing altijd moet blijven gaan

Waarom marketing moet blijven gaan

Crisis of niet, bezuinigen op of uitstellen van je marketingactiviteiten kan negatieve gevolgen hebben voor jouw product of dienst. Laat daarom de marketingbal altijd rollen.

Ontdek wat content marketing is en hoe je dit moet inzetten.

Wat is content marketing?

De term content marketing zal je vast al wel eens gehoord hebben. Het is actueler dan ooit en het kan jouw product of dienst veel brengen. Met behulp van content marketing geef jij lading aan hetgeen dat jij aanbiedt. 

"CONTENT IN BEELD EN TEKST IS WAAR WIJ EN JIJ HET VERSCHIL KUNNEN MAKEN."
Stippel de koers uit aan de hand van een visie en missie

Wat is het verschil tussen visie & missie

Een visie? Een missie? Twee termen die je niet alleen anders schrijft, maar ook wezenlijk anders zijn. Ze zijn beide belangrijk voor de koers van je bedrijf en nog belangrijker, ze geven richting aan de koers die je met je bedrijf opgaat.

Een tevreden werknemer is pas echt employer branding.

Wat is employer branding?

He jij daar sexy! Als ondernemer ben je nu misschien even je mojo kwijt, zoals Austin Powers dat ook weleens was. Goed nieuws, want ook hij vindt het uiteindelijk terug. 

Ontdek waarom social media goed is om in te zetten.

Waarom social media gebruiken?

Social media is laagdrempelig en een middel om je doelgroep pas echt goed te leren kennen. In dit artikel zoomen we in op social media en met name de twee grootste social media Facebook en Instagram.

Leer waarom Instagram zo handig is voor bedrijven.

Waarom instagram voor bedrijven?

Social media is laagdrempelig en een middel om je doelgroep pas echt goed te leren kennen. In dit artikel zoomen we in op social media en met name de twee grootste social media Facebook en Instagram.

/WE LAUNCH BRANDS
SAMENWERKEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP

©2022 Creative Boys Club

ADRES

Spiegelmakerstraat 34
2645 LT Delfgauw
+31(0)6 411 500 56
hello@creativeboysclub.nl

SOCIAL