mach3blocks.

Betaalbare websites voor het mkb

Waarschijnlijk heb jij nog nooit van Mach3Blocks gehoord, maar Mach3Blocks is een Nederlands softwarebedrijf dat enorm hard is gegroeid in populariteit. Zij zijn de Robin Hood als het gaat om websites. Zij rekenen af met al die moeilijke cms-systemen, tientallen plug-ins, updates die ervoor zorgen dat de hele website er van de een op andere dag anders uitziet en de hoge kosten om te laten bouwen en onderhouden. Dit laagdrempelige cms-systeem zorgt ervoor dat iedereen zijn website makkelijk kan onderhouden nadat websitebouwers, zoals wij bij Creative Boys Club, deze hebben opgeleverd. Benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw onderneming zijn? Lees dan verder.

De voordelen voor jou

Het belangrijkste van een nieuwe website, is dat deze precies laat zien hoe jij je wilt presenteren naar de buitenwereld toe. Je zogezegde digitale visitekaartje. Je huisstijl moet erin terugkomen, maar ook moet het mensen zien te overtuigen. Als mkb’er wil je een site laten bouwen die voor jou werkt in plaats van andersom. Dat kunnen wij met dit stukje software zonder problemen! Voordelen zijn onder meer

  • Makkelijk - vergeet moeilijke cms-systemen. Laat jouw website professioneel bouwen en beheer deze eenvoudig zelf.
  • Betaalbaar – Van standaard templates tot uitgebreid maatwerk. Kies voor de online oplossing die past bij jouw behoeften.
  • Lokaal – Doordat Mach3Builders met officiële partners door heel Nederland werkt, is er altijd een websitebouwer bij jou in de buurt.
  • Snel – Goed presterende websites met snelle laadtijden voor optimaal gebruiksgemak door jouw doelgroep.
  • Responsief – Jouw website op ieder apparaat goed zichtbaar. Altijd perfect schalen van mobiel tot desktop.
  • Vindbaar – Geoptimaliseerde code op de achtergrond die jouw online vindbaarheid vergroot.

Naast bovenstaande voordelen, zijn er nog tal van voordelen waar je als ondernemer niets van hoeft te weten, maar die er wel voor zorgen dat jouw website staat als een huis met de zekerheid dat deze zich blijft ontwikkelen zonder dat jij iets hoeft te doen.

Het gemak van een Nederlandse partij

Hadden we al gezegd dat het systeem uit Nederland afkomstig is? Vast wel! Uiteindelijk heb jij met ons te maken, maar het is wel fijn om te weten dat jouw website een oer-Hollands kwaliteitsproduct is. Doordat wij makkelijk kunnen schakelen, indien nodig, kunnen we de kosten voor jou laag houden. Daarnaast wordt jouw website gehost op Nederlandse servers en is deze extreem goed beschermd zodat jouw data niet in andermans handen komt. Dat is de zekerheid van een website gemaakt door Creative Boys Club.

Waarom werken wij met Mach3Blocks?

Bij Creative Boys Club bouwen wij websites voor ieder budget. Dit betekent dat wij de klant de keuze willen bieden als het gaat om hun nieuwe website. Naast Mach3Blocks, werken wij bijvoorbeeld ook met andere cms-systemen. Is iemand bekend met een huidig cms-systeem en wil deze hier liever niet van afwijken in verband met aanwezige kennis, dan kunnen wij altijd de optie bieden om met dit systeem te werken. Wat wij echter vaker horen, is dat iemand een website heeft en deze lastig te onderhouden is, kosten voor onderhoud hoog zijn en het lastig is om deze te bewerken. Dat zijn voor ons aanleidingen om te kiezen voor het alternatief van Mach3. Dit biedt dusdanig veel gemak, dat er geen Nederlands systeem is dat net zo fijn werkt. De keuze om dus te werken met dit oer-Hollandse stukje software, is omdat wij onze klanten een fijne omgeving willen bieden om in te werken.

Wat kost een Mach3Blocks website?

Als het gaat om de bouw van een nieuwe website, bepaal jij grotendeels zelf hoeveel je ervoor over hebt. Naast het ontwerp van een website, speelt vaak ook de invulling een grote rol. Uiteindelijk maken de beelden en teksten mede van jouw website een succes. Creative Boys Club voorziet hierin van A tot Z. Wij ontwerpen de website aan de hand van je huisstijl, creëren unieke content in beeld en brengen het allemaal samen in een heerlijk ogende website. En wat kost die dan? Dit kan variëren van net geen 1000,- tot 10.000,- plus. Wij kijken samen met jou naar wat je nodig hebt en brengen een advies uit dat volledig aansluit op jouw wensen en behoeften. Bij ons betaal je dus niet voor onnodige dingen en denken wij met je mee voor de lange termijn. Zo groeit je website makkelijk mee met jouw bedrijf.

Zet vandaag nog de eerste stap

Ben je benieuwd geworden wat de meerwaarde kan zijn voor jou (nieuwe) onderneming? Zet vandaag dan nog de eerste stap om meer te ontdekken over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden op het gebied van webdesign.

SAMENWERKEN.

JOUW
nieuwe website
LANCEREN?

Neem contact op met Nick