Branding.

Een sterke basis

Branding is essentieel voor het opbouwen van een herkenbaar en onderscheidend imago voor een bedrijf, product of dienst. Het begint met het ontwerpen van een uniek logo en het definiëren van een consistente huisstijl. Het gebruik van deze visuele elementen strekt zich uit tot werkkleding en signing, waaronder autobelettering, om een uniforme uitstraling te creëren. Daarnaast spelen foto en video een belangrijke rol bij het communiceren van de merkidentiteit en het creëren van brand awareness. Een doordachte brandingstrategie versterkt de herkenbaarheid en vertrouwdheid, waardoor het bedrijf, product of dienst zich kan onderscheiden in de markt.

Logo's

Een logo maken staat aan de basis van de identiteit van jouw onderneming. Het is meer dan alleen de naam van jouw bedrijf. Het is een vertaling van wat jij wilt uitstralen met jouw bedrijf en het symbool van herkenning. 

Huisstijlen

Een huisstijl laten ontwerpen staat samen met een logo aan de basis van jouw nieuwe onderneming. Het idee dat jij bij jouw onderneming hebt, komt hierin visueel tot leven en geeft het zijn identiteit. 

Werkkleding

De juiste werkkleding zorgt er niet alleen voor dat jouw werknemers en jijzelf veilig kunnen werken, maar biedt tevens de mogelijkheid om jouw bedrijf professioneel naar buiten toe te communiceren. 

Signing

Signing kent vele vormen en toepassingen. Het zorgt voor herkenning door bijvoorbeeld een logo als raambestickering of het zet aan tot actie middels vloerstickers in een winkel als onderdeel van in-store promoties. 

Autobelettering

Autobelettering is een perfecte marketingtool om te zorgen dat je gezien en herkend wordt. Zowel voor personen- als bedrijfsauto's toepasbaar en een verlengstuk van jouw visuele merkidentiteit. Van subtiele logo's en urls op leaseauto's tot volledig gewrapte bedrijfsbussen. 

Foto & Video

Het gebruik van beeld draagt bij aan hoe de buitenwereld jou ziet. Niet alleen jouw klanten, maar bijvoorbeeld ook jouw toekomstige werknemers. Het gebruik van foto of video zorgt ervoor dat jouw bedrijf opvalt, maakt je toegankelijk en kan dingen in een split second duidelijk maken.

Ontdek meer diensten

Joe's Speedshop

Een unieke merkidentiteit & ontwerp van nieuw logo

My Green Uncle

Merkidentiteit, drukwerk, verpakkingen en een website voor Zwitserlands beste vegan dips!

EM Services

Merkidentiteit, huisstijl producten, signing, autobelettering & website.

Visitekaartjes De Huidboetiek voor- en achterkant

De Huidboetiek

Merkidentiteit, puur design voor een medische schoonheidssalon voor huidverbetering.

Tomorrow's Kitchen

Merkidentiteit, verpakkingen en drukwerk voor het hipste merk in food gadgets!

SAMENWERKEN.

JOUW 
branding
LANCEREN?

Neem contact op met Nick