positionering.

Een sterke basis

Een sterke merkpositionering is van cruciaal belang voor een bedrijf om zich te onderscheiden en de juiste doelgroep aan te spreken. Dit omvat ook het opbouwen van een sterke employer branding om getalenteerde medewerkers aan te trekken en te behouden. Soms kan een restyling of rebranding nodig zijn om de merkpositionering te versterken, waarbij zowel visuele veranderingen als herdefiniëring van merkwaarden en communicatiestrategieën plaatsvinden. Het succesvol uitvoeren van deze stappen vereist strategische planning en begrip van de doelgroep en markttrends, wat uiteindelijk kan resulteren in een sterke identiteit en een sterke band met klanten en medewerkers.

Merk-positionering

Een heldere merkpositionering staat aan de basis van jouw onderneming. Zorg ervoor dat jij je weet te onderscheiden met jouw bedrijf, product of dienst.


Rebranding

Kiezen voor een rebranding, betekent kiezen voor een nieuwe identiteit voor jouw bedrijf. Niet alleen qua looks, maar ook qua positionering. Creative Boys Club begeleidt bedrijven in het gehele proces om de transitie zo goed mogelijk te laten verlopen.

Restyling

In tegenstelling tot een rebranding wordt bij restyling gekeken naar de "oude" huisstijl en identiteit van de onderneming en hoe actueel deze nog is vandaag de dag. Ontdek waarom restyling wat voor jou kan zijn!

Employer Branding

Hoe wil je dat toekomstige werknemers jou zien, maar ook hoe maak je van jouw werknemers ware ambassadeurs?  Samen met jou ondernemen we verschillende activiteiten om jou als employer the "branden". 

Ontdek meer diensten

Joe's Speedshop

Een unieke merkidentiteit & ontwerp van nieuw logo

My Green Uncle

Merkidentiteit, drukwerk, verpakkingen en een website voor Zwitserlands beste vegan dips!

EM Services

Merkidentiteit, huisstijl producten, signing, autobelettering & website.

Visitekaartjes De Huidboetiek voor- en achterkant

De Huidboetiek

Merkidentiteit, puur design voor een medische schoonheidssalon voor huidverbetering.

Tomorrow's Kitchen

Merkidentiteit, verpakkingen en drukwerk voor het hipste merk in food gadgets!

SAMENWERKEN.

JOUW 
marketing
LANCEREN?

Neem contact op met Nick