teksten herschrijven.

Juiste stijl geschreven

Het herschrijven van teksten brengt vele voordelen met zich mee. Niet alleen zorgt het ervoor dat een tekst grammaticaal klopt, ook kan het je doelgroep beter informeren en/of activeren en, bij online gebruik, zorgen dat je beter wordt gevonden. Onze tekstschrijvers analyseren de bestaande tekst en zorgen ervoor dat deze actueel is en in lijn met wat jij wilt bereiken met jouw product of dienst. 

Waarom teksten laten herschrijven?

Kiezen om teksten te laten herschrijven kan verschillende aanleidingen hebben. Je huidige teksten zijn verouderd en sluiten niet meer aan bij wat jij wilt uitstralen of ze zijn niet geschreven om de online vindbaarheid van jouw website te vergroten. Onze copywriters kijken naar de bestaande teksten en bepalen samen met jou welke teksten er herschreven moeten worden en voor welke uitingen. Zowel online voor het verhogen van de online zichtbaarheid als offline om jouw gedrukte boodschap over te brengen. Denk aan brochureteksten, productteksten of jouw webteksten. Welke reden je ook hebt, herschreven teksten zorgen ervoor dat jouw bedrijf weer up-to-date is.

Wat zijn de voordelen van herschreven teksten?

Afhankelijk van het doel van jouw teksten, worden deze herschreven voor bijvoorbeeld een verbeterde online aanwezigheid, een verhoogde kans op conversie of het verbeteren van de leesbaarheid en daarmee de aantrekkelijkheid van jouw teksten. Herschreven teksten hebben veel voordelen en daarom is het belangrijk om dit goed te laten doen. Wij stellen de juiste schrijfstijl vast en maken gebruik van SEO-tools wanneer het teksten zijn die online worden gebruikt. Door de inzet van nieuwe teksten, geef je jouw bedrijf direct een verfrissende impuls.

Tekstoptimalisatie voor websites

Wordt jouw bestaande website nauwelijks organisch gevonden? Dan is het zeker het overwegen waard om jouw bestaande webteksten te onderwerpen aan tekstoptimalisatie zodat deze beter worden gevonden door zoekmachines. Dit doen wij door het toepassen van zoekwoorden die aansluiten op het zoekgedrag van jouw doelgroep. Doordat wij de teksten op jouw website verbeteren, vergroten wij niet alleen de kans dat men deze graag wil lezen en tot actie overgaat, maar ook de kans dat jouw klant via een zoekmachine bij jou terechtkomt.

Hoe verbeteren we de zichtbaarheid van jouw website met tekstoptimalisatie?

Voorafgaand aan het herschrijven van de huidige teksten, kijken onze copywriters samen met jou naar de webteksten die er nu al zijn en hoe deze aansluiten bij de stijl van jouw bedrijf. Schrijven we formeel terwijl je informeel wil overkomen, wil je iets verkopen of alleen mensen informeren? Wanneer wij weten welk doel jij voor ogen hebt met jouw website, koppelen wij hier een uitgebreid zoekwoordenonderzoek aan en herschrijven wij de teksten zodat deze bijdragen aan een verbeterde zichtbaarheid. 

Hoe SEO-teksten verschillen van andere teksten

SEO-teksten zijn teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Door de toepassing van de juiste zoekwoorden, al dan niet gecombineerd, worden deze sneller door zoekmachineoptimalisatie geïndexeerd omdat deze aansluiten bij wat de gebruiker zoekt. Ondanks dat de online vindbaarheid belangrijk is, schrijven wij altijd eerst voor jouw doelgroep en daarna pas voor Google. Dit omdat de essentie van de tekst nooit verloren mag gaan. Als tekstbureau geloven wij eerder in teksten die de klant fijn vindt om te lezen dan de zoekmachine. Wanneer iemand via de zoekmachine op jouw website komt en zich totaal niet kan vinden in de teksten, moet je jezelf afvragen wat dan de meerwaarde ervan is. Een gezonde balans tussen conversiegerichte teksten en goed vindbare teksten is precies waar wij jou bij kunnen helpen.  

Benieuwd hoe wij jouw teksten kunnen herschrijven?

Of je nu op zoek bent naar pakkende teksten voor jouw drukwerk of pakkende teksten voor jouw website, onze tekstschrijvers komen samen met jou altijd tot het beste resultaat. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat weten welke teksten jij graag zou willen laten herschrijven. In een eerste kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden en laten we jou ook weten hoeveel het kost om de bestaande teksten te herschrijven. Ga vandaag nog aan de slag met jouw nieuwe (web)teksten!

SAMENWERKEN.

JOUW 
teksten
opnieuw
LANCEREN?

Neem contact op met Nick