website laten bouwen

Een website om te groeien

Een website is een online visitekaartje heb je vast weleens iemand horen zeggen. Als dit zo was, dan heb je alleen aan contactinformatie op de homepage al genoeg. Een website is echter zoveel meer dan puur contactinformatie vinden. Het geeft de klant direct een indruk van wat hij of zij kan verwachten. Een website kan ambacht uitstralen, luxe, speelsheid, kennis en ga zo maar door. Jouw identiteit kan hoogtij dagen vieren op jouw site, omdat je hier alles in kwijt kan. De elementen van je huisstijl, de tone of voice, maar zeker ook hoe jij wilt dat de buitenwereld jou ziet.

Wat zijn de voordelen van een website?

Een website moet een verademing voor jouw klanten zijn om op rond te klikken. Niet alleen de beelden en de teksten, maar ook het gebruiksgemak ervan. Zowel op desktop, tablet of mobiel moet een site lekker werken. Hoe jouw website werkt en hoe deze eruitziet is direct een afspiegeling van jouw bedrijf. Een website kan voor jouw klanten een bron van inspiratie en informatie zijn, maar kan er ook voor zorgen dat klanten jou op internet tegenkomen. Dit doen wij door pakkende beelden en duidelijke SEO webteksten.

Wat voor soort websites?

Heel simpel: wij bouwen websites voor ieder budget. Als marketingbureau, of in dit geval webdesign bureau, zijn wij laagdrempelig voor start-ups maar bouwen wij ook websites voor gerenommeerde bedrijven. Als premium partner van Mach3Builders, kunnen wij websites ontwikkelen die niet alleen vriendelijk zijn voor de bezoeker, maar ook de portemonnee. Voor bedrijven die meer te besteden hebben en echt iets volledig vernieuwends willen bouwen wij websites in Wordpress. Onze sites zijn qua gebruiksgemak (UX-design=functioneel) afgestemd op de gebruiker en qua look & feel (UI-design=emotioneel) verre van standaard. Doordat iedereen binnen ons team zijn eigen discipline heeft, vindt er regelmatig overleg plaats om zo tot het beste resultaat te komen.

Ik heb mijn eigen CMS (Content Management Systeem) of iemand anders doet het bouwen, kunnen jullie ook alleen het design aanleveren? Ook dit doen wij voor onze klanten. Wij bouwen unieke websites die externen kunnen verwerken tot functionele websites die voor jou werken. 

Hoe gaan wij te werk?

Bij Creative Boys Club werken wij naar een nieuwe website toe aan de hand van diverse stappen. Door deze stappen te doorlopen, zorgen wij voor 100% klanttevredenheid. Wij zijn tenslotte pas tevreden wanneer jij dit bent. Onderstaande stappen zijn vrijwel altijd standaard onderdeel bij de realisatie van een website. 

  • Intakegesprek
  • Sitemap
  • Wireframes
  • Design
  • Correctieronde
  • Oplevering

Ben jij benieuwd geworden wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Goed om te weten is dat je zelfs na een eerste intakegesprek nergens aan vast zit. Alleen bij een wederzijds goed gevoel wordt de beste samenwerking neergezet!

SAMENWERKEN.

JOUW
SEO-teksten
LANCEREN?

Neem contact op met Nick