EM SERVICES

EM Services is gespecialiseerd in het onderhoud van alle merken binnen de Volkswagen-Audi Groep. De kwaliteit waar EMS voor staat, moest zichtbaar worden in de nieuwe huisstijl en communicatie-uitingen van het bedrijf. Creative Boys Club heeft diverse elementen ontwikkeld waar EM Services vandaag de dag met veel plezier gebruikt van maakt. 

GELEVERDE DIENSTEN

Logo
Huisstijl
Website

CATEGORIE

Automotive

KLANT | CASE | VERBINDING.

EM Services is gespecialiseerd in auto’s van het VAG concern. Als officiële partner kan je hier terecht voor de uitbreiding van originele fabrieksopties, aanpassingen van de comfortfuncties (de zogenaamde vagcom/ VCP aanpassingen) klein onderhoud, storingen, tuningparts en beveiliging.

Case: Zorg ervoor dat klanten direct begrijpen waar EM Services voor staat en dat de look & feel een zekere kwaliteit en exclusiviteit met zich meebrengt waar de klant bij wil horen met zijn of haar auto. 

Passende HUISSTIJL op maat.

Bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl is het belangrijk om de visie en kernwaarden van een bedrijf helder te hebben. Hoe ziet de klant zijn of haar bedrijf en waar wil deze naar toe op de lange termijn. Diverse brainstormsessies creëren een beeld waar vervolgens mee aan de slag wordt gegaan. Een logo met een bepaalde kleurstelling in combinatie met beelden die hierop aansluiten staan aan de basis van een uitgebreide huisstijl. Een huisstijl die terugkomt in de website, het briefpapier, visitekaartjes, signing en ook social media. 

SIGNING MET TOEGEVOEGDE WAARDE.

Signing kan op vele manieren worden toegepast. Zowel extern voor zichtbaarheid als intern voor herkenbaarheid. Signing kan je voor je laten werken om jouw missie en kernwaarden uit te dragen naar zowel klanten als werknemers. Signing geeft een merk of een bedrijf een eigen gezicht, iets wat herkenbaarheid en identificatie oproept bij relaties of (potentiële) klanten.

Om signing succesvol in te kunnen zetten, gaan we bij Creative Boys Club een stapje verder. Wij vertalen niet alleen de look & feel in mooie signing producten, maar denken ook mee in hoe deze het beste toegepast kunnen worden.

JOUW UITDAGING ONZE CASE.

Bij Creative Boys Club helpen we bedrijven om echt onderscheidend te zijn. Op een manier zoals jij wilt dat de buitenwereld jouw bedrijf ziet. We zijn er voor je. Een luisterend oor, een adviserende sparringpartner of uiteindelijk voor het maken van elke uiting die je je maar kunt bedenken. Neem contact met ons op en wie weet ben jij onze volgende case waar we trots op mogen zijn!

Jouw full service creative marketing agency
Blijf op de hoogte van de laatste blogs, tips & tricks en speciale acties.


#volgonsviasocialmedia

Ready for take-off?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en helpen je graag om deze naar buiten uit te dragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Verlengde Spiegelmakerstraat 34
2645 LT Delfgauw
+31(0)6 411 500 56

hello@creativeboysclub.nl
www.creativeboysclub.nl