RENAULT ZEEUW

Zeeuw & Zeeuw is een begrip wanneer het gaat om auto's van diverse merken. Met de komst van twee nieuwe modellen die beide ook nog eens waren uitgerust met de laatste technologiën, wilde Zeeuw & Zeeuw een promotievideo die dit goed zou weergeven. Creative Boys Club creëerde een video geschikt voor de vele verschillende communicatieuitingen die het bedrijf dagelijks gebruikt. 

GELEVERDE DIENSTEN

Productvideo

CATEGORIE

Automotive

SPEELS | PAKKEND | LOGISCH.

Zeeuw & Zeeuw is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit. Zeeuw & Zeeuw vertegenwoordigt de merken Renault, Dacia, Kia, Nissan, Mitsubishi, Ford en Hyundai voor zowel nieuwe als gebruikte personen-en bedrijfswagens. Met moderne panden, diverse merken en vele nevenactiviteiten staat Zeeuw & Zeeuw te allen tijde klaar om de klanten optimale service te verlenen.

Case: Creëer een promotievideo voor twee nieuwe modellen Captur en Clio e-tech (plug-in) van Renault welke wij in kunnen zetten in onze showrooms en social media. Zorg dat de auto's uitdagend naar voren komen en meerdere doelgroepen zich aangesproken voelen bij het zien van deze video. 

DYNAMISCH FILMWERK EN JONGE ACTEURS VOOR EEN STOERDER GEHEEL..

Elektrisch rijden is hot. Zowel volledig als hybride is tegenwoordig haast de standaard. Ook Renault gaat hier vanzelfsprekend in mee. Alleen is er soms nog wat weerstand als het gaan om (volledig) elektrisch rijden. Daarnaast had de Renault Captur ook een positie verworven in de markt waarin deze sneller werd gezien als auto voor de ietwat ouderen doelgroep. De video moest dit beeld 180 graden omdraaien. Daarom koos Creative Boys Club voor jongere acteurs, werd de video veel dynamischer opgezet qua filmwerk en kwam er een muziek onder die van de productvideo direct een stoerder geheel maakte. 

Drone beelden van Zeeuw & Zeeuw Delfgauw hoofdvestiging bovenaf

JOUW UITDAGING ONZE CASE.

Bij Creative Boys Club helpen we bedrijven om echt onderscheidend te zijn. Op een manier zoals jij wilt dat de buitenwereld jouw bedrijf ziet. We zijn er voor je. Een luisterend oor, een adviserende sparringpartner of uiteindelijk voor het maken van elke uiting die je je maar kunt bedenken. Neem contact met ons op en wie weet ben jij onze volgende case waar we trots op mogen zijn!

Jouw full service creative marketing agency
Blijf op de hoogte van de laatste blogs, tips & tricks en speciale acties.


#volgonsviasocialmedia

Ready for take-off?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en helpen je graag om deze naar buiten uit te dragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Verlengde Spiegelmakerstraat 34
2645 LT Delfgauw
+31(0)6 411 500 56

hello@creativeboysclub.nl
www.creativeboysclub.nl