huisstijl.

Jouw unieke identiteit

Een huisstijl laten ontwerpen staat aan de basis van jouw nieuwe onderneming. Het idee dat jij bij jouw onderneming hebt, komt hierin visueel tot leven en geeft het zijn identiteit. Een professionele huisstijl zie je terug in iedere uiting richting jouw klant, maar ook jouw personeel. Zowel online als offline dus. Creative Boys Club ontwikkelt huisstijlen die vernieuwend en onderscheidend zijn. Wil jij een unieke huisstijl laten maken voor jouw onderneming? Wij helpen ondernemers bij het fundament voor hun identiteit op een laagdrempelige manier, maar met maximaal resultaat!

Huisstijl laten ontwerpen

Een huisstijl ontwerpen is als de ziel van je bedrijf vastleggen qua look & feel. De huisstijl draagt namelijk bij aan de identiteit en imago van jouw onderneming naar de buitenwereld toe. Of anders gezegd, de verschillende elementen die binnen jouw huisstijl vallen, zijn een afspiegeling van het beeld dat het publiek van jouw onderneming heeft. Enorm uitgesproken of juist heel ingetogen. Door de kern van jouw bedrijf vast te leggen, kunnen wij bij Creative Boys Club een huisstijl voor jouw bedrijf maken precies zoals jij dit wilt.

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl bevat elementen die met tezamen jouw onderneming in beeld vormen.  Het is dus niet alleen maar een logo en briefpapier. Dit zijn de fysieke middelen die voortvloeien uit je huisstijl. Zoals gezegd, is een huisstijl opgebouwd uit elementen. Hier moet je denken aan:

  • Logo
  • Kleurgebruik
  • Typografie
  • Vormelementen
  • Beeldstijl
  • Toon/taalgebruik
  • Materiaalkeuze

Deze zeven elementen moeten altijd gehandhaafd worden in de communicatie naar buiten. Hier wordt veelal een huisstijlhandboek voor vormgegeven, zodat iedereen precies weet hoe iets wordt toegepast. De positie van het logo, de tone of voice, de keuze voor bepaalde materialen wanneer het gaat om drukwerk.

Gelanceerd werk

huisstijl voor huidboetiek

Herkenbaarheid die je overal terugziet

Ongeacht de uiting, zorgt een huisstijl ervoor dat jouw bedrijf, product of dienst zijn eigen identiteit krijgt. Waarom een huisstijl? Eigenlijk zijn er twee redenen waarom je een huisstijl nodig hebt. 1. Je gaat een bedrijf starten en wilt dat mensen je ergens aan kunnen herkennen of 2. Je hebt reeds een bedrijf en huisstijl, maar jouw huidige huisstijl is aan vervanging toe. Rebranding of restyling van een huisstijl noemen wij dit. Bij beide situaties is het belangrijk om naar de basis te gaan en jouw markt goed te begrijpen. Alleen zo kom je tot een goede huisstijl. Bij een nieuwe huisstijl werken we twee uiterste uit die jou als klant op een geheel andere manier laat kijken naar jouw (toekomstige) onderneming. 

Huisstijl laten maken

Ben je benieuwd hoe het maken van een huisstijl in zijn werk gaat? Voorafgaand aan al onze werkzaamheden vindt een kennismakinggesprek plaats. Dit kan zowel digitaal als op locatie. Jij als ondernemer zit boordevol ideeën en passie voor je vak en dit kan alleen in een persoonlijk gesprek goed in kaart worden gebracht. Wij kijken waar de behoefte ligt en bepalen samen een stappenplan met daarin de elementen die vastgesteld moeten worden. Kies je voor alleen een logo en visitekaartjes of leggen wij alles van begin tot eind vast zodat jij klaar bent voor ieder verzoek? De identiteit van jouw onderneming begint bij Creative Boys Club.

SAMENWERKEN.

JOUW
EIGEN huisstijl
LANCEREN?

Neem contact op met Nick