een vliegende start

Marketing bureau voor starters

Ben jij van plan om voor jezelf te beginnen? Of ben je al begonnen en wil jij jouw onderneming professioneel presenteren naar de buitenwereld en dus jouw klanten? Dan kan jij hier vast hulp bij gebruiken. Creative Boys Club is een creatief marketingbureau in Delft dat volledig gericht is op startende ondernemers en ondernemers die zichzelf opnieuw willen uitvinden. Wij zijn er dus vanaf de (nieuwe) basis van jouw onderneming. Van een logo ontwerp tot aan complete huisstijlen en ingerichte websites. Wat maakt ons anders dan andere marketingbureaus? Het uiteindelijke kostenplaatje. Wij maken alleen wat jij nodig hebt en doen dit snel en vakkundig. En de koffie? Die is net zo lekker als bij andere marketingbureaus.

Webteksten laten schrijven vrijblijvende offerte opvragen

erbij vanaf HET BEGIN

Waarom een marketing bureau voor starters?

Sinds de oprichting in 2020 helpen wij startende ondernemers bij het neerzetten van hun nieuwe onderneming. Waarom? Omdat het begint bij een goede basis. Wanneer deze staat en jij als startende ondernemer begint te (lees: gaat) groeien, mede door onze werkzaamheden, geeft dat voor ons meer voldoening dan bestaande bedrijven ondersteunen in hun dagelijkse marketingactiviteiten. Onze club van creatieve jongens heeft gezamenlijk tientallen jaren ervaring binnen de marketing en dat zie je terug in alles wat wij doen. Het is de combinatie van skills die aanvullend en onderscheidend werkt. Als beginnende ondernemer ben jij dus gebaat bij een full service creative agency die precies weet wat een starter nodig heeft.

Website My Green Uncle exploded view

het begint bij een idee

Team bij elkaar achter laptop

wij groeien met jou mee

Welke diensten voor startende ondernemers?

Wij zijn erbij vanaf de start. Dit betekent dat wij samen met jou kijken waar behoefte aan is. Dit kan aan het begin puur een logo, factuurpapier of visitekaartjes zijn en langzaam uitgroeien tot marketinguitingen in iedere mogelijk vorm. Doordat je weet wat je aan ons hebt, groeien wij gewoon met jou mee. Om het overzichtelijk te houden, hebben wij alles teruggebracht naar zes onderdelen. De mogelijkheden hierbinnen zijn eindeloos en worden vaak in een eerste kennismakingsgesprek besproken.

onze klanten

Contact Creative Boys Club in het Vakwerkhuis Delft

contact opnemen

Ben jij benieuwd geworden naar wat wij voor jou als startende ondernemer kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! 

/WE LAUNCH BRANDS
SAMENWERKEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP

©2022 Creative Boys Club

ADRES

Professor Snijdersstraat 2
2628 RA Delft
+31(0)85 4013 793
hello@creativeboysclub.nl

SOCIAL