/ONZE DIENSTEN

Geef jij de juiste lading aan jouw product of dienst? Dit is allesbepalend voor het succes van jouw onderneming. Zichtbaar zijn is een groot goed en wij helpen je daarbij.

Wij maken je zichtbaar!
Zichtbaar zijn is van groot belang voor jouw product of dienst. Content marketing speelt hierin een grote rol. Content in tekst en content in beeld. Onze jongens weten als geen ander hoe zij jouw doelgroep moeten bereiken en vooral hoe zij deze moeten raken. De beste video's voor jouw video marketing of teksten waardoor jij online beter zichtbaar bent. Zorg ervoor dat jij weer gezien en gehoord wordt!

#Copywriting & Storytelling

Schrijven jullie ook teksten? Wij schrijven ze niet alleen, we redigeren ze ook en maken ze met onze vertaalservice ook nog eens wereldwijd inzetbaar. Blogs, webteksten, brochureteksten, handleidingen, persberichten, you name it. En de verhalen die we kunnen vertellen! Verhalen die jouw product of dienst lading geven en ervoor zorgen dat mensen van jouw bedrijf gaan houden. De afwisseling van verhalen en beelden maakt het een genot om te lezen.

#Fotografie & Videografie

Onze doelgroep of jouw doelgroep. Het maakt niet uit voor welke doelgroep, beeld is altijd king! Je website moet de beste afbeeldingen bevatten en je webshop de mooiste productfoto’s. Om over je social media nog maar te zwijgen. De gezonde combinatie tussen fotografie en videografie, maakt jou als bedrijf echt onderscheidend van de concurrent. Campagnematig en/of cross mediaal ingezet, weten wij in mum van tijd jouw doelgroep te bereiken.

#Social Media & Awareness

Laten we het taboe van “social media is niks voor mij” maar direct doorbreken. Social media is voor iedereen. Jouw doelgroep is op social media en wij weten als geen ander hoe je deze kunt bereiken. Onze content marketeers stemmen jouw kanalen af op de doelgroep en bieden je de handvatten om een band op te bouwen met jouw volgers.

Content is niet zo zwart-wit als je denkt...
Ga jij de eerste stap zetten met jouw onderneming of ben je toe aan een nieuwe stap om jouw product of dienst bekender te maken? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

#Direct Mailings & Online Mailings

In het online geweld, kan een direct mailing soms een verademing zijn. Door deze op een goede (lees: juiste) manier in te richten, kan je met een persoonlijke touch de juiste snaar raken. Deze persoonlijke touch kan je eveneens online overbrengen. Een online mailing is een fenomenale tool om nazorg te bieden of top of mind te blijven bij jouw vaste klantenkring. Of je nu voor online of offline kiest, alleen echte creativiteit kan impact maken.

#SEO vindbaar & SEA betaalbaar

Zet mij maar bovenaan in Google. Wij kunnen dat regelen. En snel ook. Iedereen kan dat. Echter gaan wij hier liever slim mee om. Door de inzet van perfecte teksten en inzet van de juiste tools, helpen we jou om op SEO-gebied een groei door te maken. Door vervolgens slimme search en/of shopping campagnes in te richten, houden we de kosten laag en de zichtbaarheid in Google hoog. Google Adwords accounts van scratch inrichten of juist optimaliseren? Dit is waar de Boys zich onderscheiden van de Men.

#Websites & Optimalisatie

Websites zijn niet langer alleen een online visitekaartje. Het zijn essentiële marketingtools die ervoor zorgen dat jij je kan onderscheiden van de concurrent. De juiste teksten en beelden die samenkomen in een strak vormgegeven design dat de aandacht weet te trekken. Wij bouwen informatieve websites voor zowel beginnende als bestaande bedrijven.

Uitnodiging om langs te komen bij Creative Boys Club

Spreekuur voor ondernemers

Wat begon als een initiatief om lokale ondernemers te helpen, is uitgegroeid tot een waardevol "spreekuur" waar ondernemers tot nieuwe inzichten komen. Voor €149,00 doorlopen we diverse fases die leiden tot een resultaatgericht adviesrapport. 

Content & Creation

Het schrijven van de juiste content of het bedenken van passend beeldmateriaal is soms lastig en tijdrovend. Hoe lekker is het dan wanneer je beroep kan doen op een marketingbureau die dit voor jou uit handen neemt? 

Het team van content marketeers is in staat om met behulp van de juiste content ervoor te zorgen dat jouw product of dienst opvalt. Of dit nu in tekst is of in beeld. Onze content is de brandstof voorafgaand aan jouw take-off! 

Vertel me meer over Content & Creation

#volgonsviasocialmedia