Foto en video.

Het gebruik van beelden draagt enorm bij aan hoe jouw klant jou ziet. Het zorgt ervoor dat jouw bedrijf opvalt. Vandaag de dag draait alles om beeld. Of het nu foto of video is; beeld moet de aandacht grijpen. 

Met foto en video kan jij jouw bedrijf laten zien zoals jij wilt dat de buitenwereld dit ziet. Productfoto’s voor je webshop, video’s voor op je website, complete reportages die je wilt inzetten voor een social campagne tot aan commercials voor op televisie. Wij maken de beelden die passen bij jouw wensen én jouw budget.

Jouw doelgroep is steeds visueler ingesteld.

Het is belangrijk om samen te werken met een partij die weet wat er leeft bij jouw doelgroep en hoe deze te bereiken middels beeld. Van productfoto’s voor een webshop in een steriele witte ruimte tot aan een bedrijfsvideo met rijdende auto’s die op hoge snelheid door een drone worden gefilmd. You name it, we create it. 

Wat kost foto- en videografie?

Bij Creative Boys Club is eigenlijk niets te gek wat betreft fotografie en videografie. Wij creëren content voor het doel en medium dat jij wilt. Jouw wensen bepalen dan ook in die zin de prijs. Bij fotografie varieert het van studiofotografie tot op locatie en bij video van een vaste locatie tot aan meerdere locaties verspreid over het land. Onze jarenlange ervaring op het gebied van foto en video stelt ons in staat om voor ieder budget het beste eindresultaat neer te zetten. Laat hieronder je gegevens achter wanneer je meer informatie wilt ontvangen om maak gebruik van het contactformulier.

Case study Renault Zeeuw lancering Clip en Capture E-tech Hybride modellen

Zeeuw & Zeeuw

Video & Positionering

Jouw full service creative marketing agency
Blijf op de hoogte van de laatste blogs, tips & tricks en speciale acties.


#volgonsviasocialmedia

Ready for take-off?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en helpen je graag om deze naar buiten uit te dragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Verlengde Spiegelmakerstraat 34
2645 LT Delfgauw
+31(0)6 411 500 56

hello@creativeboysclub.nl
www.creativeboysclub.nl