bereik vergroten

SOCIAL MEDIA

Je kunt er als bedrijf bijna niet meer omheen. Social media is en wordt steeds belangrijker. Het opstarten van diverse social media kanalen is een ding, maar het onderhouden ervan een tweede.

Welke social media past het beste bij jouw bedrijf en wanneer je het hebt, hoe moet je er dan mee omgaan? Als social media marketingbureau adviseren wij bedrijven bij zowel de opstart als het onderhoud en creëren wij content zoals jouw doelgroep deze het liefst wil zien.

BEREIK VERGROTEN

SOCIAL MEDIA

Je kunt er als bedrijf bijna niet meer omheen. Social media is en wordt steeds belangrijker. Het opstarten van diverse social media kanalen is een ding, maar het onderhouden ervan een tweede. Welke social media past het beste bij jouw bedrijf en wanneer je het hebt, hoe moet je er dan mee omgaan? Als social media marketingbureau adviseren wij bedrijven bij zowel de opstart als het onderhoud en creëren wij content zoals jouw doelgroep deze het liefst wil zien.

Wat kost social media?

Social media kan door ons op vele manieren worden ingevuld. Heb je alleen hulp nodig bij het bedenken en schrijven van de posts of wil je volledig worden ontzien in het onderhoud van je social kanalen. Wij doen het allemaal. Van eenmalige campagnes tot aan volledige onderhoud middels abonnementen. Samen bekijken wij aan de hand van jouw wensen welke optie het beste bij jouw bedrijf past. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan klaar om jouw bedrijf op social media een impuls te geven!

Blogs over social media

Wij schrijven voor jouw inspiratie

Wij houden van schrijven. Dat schuiven wij ook niet onder stoelen of banken. Omdat wij graag kennis met kunde combineren, schrijven wij blogberichten die een bron van inspiratie zijn voor jou als klant. Op basis van populariteit verschijnen de berichten hieronder, maar lees gerust meer op onze blogpagina

Ontdek waarom social media goed is om in te zetten.

Waarom social media gebruiken?

Social media is laagdrempelig en een middel om je doelgroep pas echt goed te leren kennen. In dit artikel zoomen we in op social media en met name de twee grootste social media Facebook en Instagram.

Leer waarom Instagram zo handig is voor bedrijven.

Waarom instagram voor bedrijven

Social media is laagdrempelig en een middel om je doelgroep pas echt goed te leren kennen. In dit artikel zoomen we in op social media en met name de twee grootste social media Facebook en Instagram.

/WE LAUNCH BRANDS
SAMENWERKEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP

©2022 Creative Boys Club

ADRES

Spiegelmakerstraat 34
2645 LT Delfgauw
+31(0)6 411 500 56
hello@creativeboysclub.nl

SOCIAL