Uitnodiging om langs te komen bij Creative Boys Club
SPREEKUUR VOOR ONDERNEMERS

Wil jij de markt betreden als nieuwe ondernemer of heeft jouw onderneming een nieuwe impuls nodig? Het spreekuur is er voor de ondernemer die graag anders naar zijn onderneming wil kijken en hier samen met iemand over wil sparren.

Het spreekuur voor ondernemers is lokaal ontstaan gedurende de coronacrisis. Waar veel ondernemers hun omzet zagen dalen en hun reserves verdampen, moest men creatief naar nieuwe kansen zoeken. Lastig wanneer je doet wat je altijd al deed. Het spreekuur zorgde voor een verfrissend paar ogen dat niet alleen meekeek, maar ook suggesties deed voor nieuwe kansen. Zelfs post-coronatijd een enorme meerwaarde voor iedere ondernemer. 

Fase 1 - Kennismaking

Fase 1: Kennismaken

Allereerst maken we kennis. Telefonisch of via videobellen. Het probleem wordt geformuleerd en wij gaan vooronderzoek naar de markt waarin de klant zich bevindt.

Tijdsduur: 30 minuten

Fase 2 - Spreekuur

Fase 2: Spreekuur

Na de markt te hebben geïnventariseerd, maken we tijdens het spreekuur echt kennis met elkaar. Langzaamaan bespreken we de mogelijkheden en komen we aan de hand van vragen meer te weten over de situatie en het gewenste eindresultaat.

Tijdsduur: 90 minuten 

Fase 3 - Adviesrapport

Fase 3: Adviesrapport

Aan de hand van het spreekuur gaan wij aan de slag met het adviesrapport. Dit rapport geeft aan waar de kansen liggen en hoe deze zo snel mogelijk zelfstandig of met onze hulp om te zetten in concrete doelen en resultaten.

Tijdsduur: binnen 5 werkdagen geleverd

Spreekuur voor ondernemers is te boeken voor een vast bedrag van €149,00.

Jouw full service creative marketing agency
Blijf op de hoogte van de laatste blogs, tips & tricks en speciale acties.


#volgonsviasocialmedia

Ready for take-off?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en helpen je maar al te graag om deze naar buiten te brengen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Verlengde Spiegelmakerstraat 34
2645 LT Delfgauw
+31(0)6 411 500 56

hello@creativeboysclub.nl
www.creativeboysclub.nl