ONLINE ONDERSCHEIDEND

websites

Zoek jij een betaalbare website of webshop waarmee jouw onderneming zich kan onderscheiden van de rest? Creative Boys Club zorgt ervoor dat alles van A tot Z wordt geregeld. Van een uniek design en goede vindbaarheid tot aan het onderhoud en de hosting van je website.

Een website of webshop hebben is belangrijk. We richten ons steeds meer op online en over een online visitekaartje praten we allang niet meer. Jouw website of webshop moet voor je werken. Onze ervaring zorgt ervoor dat jouw klant de optimale beleving krijgt. Door niet voor jou te werken, maar met jou, zorgen wij ervoor dat het doel helder is en het eindproduct er echt staat.

ONLINE ONDERSCHEIDEND

websites

Een echt goede website begint bij een heldere strategie. Door vanaf de basis stil te staan bij wat jij wilt bereiken, zorg je ervoor dat mensen makkelijker kunnen vinden wat zij zoeken. Creative Boys Club zorgt ervoor dat jouw website van A tot Z wordt geregeld. Van een uniek design en goede vindbaarheid tot aan het onderhoud en de hosting van je website. Jij wilt toch ook een website die zich weet te onderscheiden van jouw concurrent? Wij zorgen ervoor dat jouw klant de optimale beleving krijgt! 

Website My Green Uncle exploded view

Online zichtbaar bij het grote publiek

Een website moet tot de verbeelding spreken. Het moet voldoen aan jouw wensen, maar in veel gevallen nog meer aan de wensen van jouw doelgroep. Onze expertise in onder meer gebruikerservaring (UX Design) zorgt ervoor dat wij websites leveren die doen wat ze moeten doen. 

Wat doen wij?

  • Ontwerp van uniek (UX) design
  • Implementatie design
  • Creëren van beelden
  • Creëren van SEO webteksten
  • Registratie van domeinnaam;
  • Hosting websites
  • Onderhoud websites

Wat kost een website?

Natuurlijk is het belangrijk om te weten wat een website kost. Maar nog belangrijker is wat je ermee wilt bereiken en wat die in de toekomst voor jou betekent. Afhankelijk van de wensen en het budget, maken wij websites die perfect aansluiten op jouw situatie. Startende ondernemer en liever een eenvoudige website die met jouw bedrijf meegroeit of juist toe aan die volgende fase met een volledig op maat gemaakte website? Wat voor website je ook zoekt, wij hebben bij Creative Boys Club de oplossing. Benieuwd wat een website jou kost? Neem dan contact op!

Jouw
EIGEN website LANCEREN?
Neem contact op met Nick Kerklaan 
/WE LAUNCH BRANDS
SAMENWERKEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP

©2022 Creative Boys Club

ADRES

Professor Snijdersstraat 2
2628 RA Delft
+31(0)85 4013 793
hello@creativeboysclub.nl

SOCIAL