websites.

Zoek jij een website of webshop waarmee jouw onderneming zich kan onderscheiden van de rest? Creative Boys Club zorgt ervoor dat alles van A tot Z wordt geregeld. Van een uniek design tot aan het onderhoud en de hosting van je website.

Een website of webshop hebben is belangrijk. We richten ons steeds meer op online en over een online visitekaartje praten we allang niet meer. Jouw website of webshop moet voor je werken. Onze ervaring zorgt ervoor dat jouw klant de optimale beleving krijgt. Door niet voor jou te werken, maar met jou, zorgen wij ervoor dat het doel helder is en het eindproduct er echt staat.

Online zichtbaar bij het grote publiek.

Een website of webshop moet tot de verbeelding spreken. Het moet voldoen aan jouw wensen, maar in sommige gevallen nog meer aan de wensen van jouw doelgroep. Onze expertise in onder meer gebruikerservaring (UX Design) zorgt ervoor dat wij websites leveren die doen wat ze moeten doen. 

Wat doen wij?

  • Ontwerp van uniek (UX) design
  • Implementatie design
  • Creëren van beelden
  • Creëren van SEO webteksten
  • Registratie van domeinnaam;
  • Hosting van websites
  • Onderhoud van websites

Wat kost een website?

Bij Creative Boys Club heb je de keuze uit twee systemen waarmee wij websites bouwen. Een eigen CMS (Content Management Systeem) of Wordpress. Afhankelijk van de wensen en het budget, adviseren wij welke het beste is voor jouw toepassing. Zo kunnen wij websites maken voor ieder budget en heb je de keuze om jouw website met jouw bedrijf mee te laten groeien. Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op. 

Meer dan alleen een website.

Een website hebben is belangrijk. Naast je website zijn er nog tal van elementen die meespelen in de communicatie naar jouw klanten toe. Zo helpen wij niet alleen bij de ontwikkeling en het onderhoud van een website of webshop, maar ook bij de vormgeving van allerlei uitingen als visitekaartjes, beursstands, POS-materiaal enz. Dit doen wij aan de hand van een reeds bestaande huisstijl of een door ons ontwikkelde huisstijl.

/WE LAUNCH BRANDS
SAMENWERKEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP

©2022 Creative Boys Club

ADRES

Spiegelmakerstraat 34
2645 LT Delfgauw
+31(0)6 411 500 56
hello@creativeboysclub.nl

SOCIAL