Visitekaart

Van een klantbezoek tot aan een netwerkborrel, het eeuwenoude visitekaartje hoort er nu eenmaal bij. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten. Van eenvoudig en doeltreffend tot uniek en onderscheidend. Bij CBC weten wij wel raad met dit "stukje papier". 

Visitekaartjes maken

Wanneer je een visitekaartje wilt laten maken, zijn er verschillende opties. Je hebt de optie van zelf visitekaartje maken of visitekaartje ontwerpen. Standaard websites als Vistaprint visitekaartjes waar je zelf een design kan samenstellen en de afwerking kan kiezen. Hier ben je gebonden aan standaard designs en is een first impression niet altijd een van WOW! Mede doordat deze in veel gevallen afwijkt van al je andere uitingen. Een visitekaartje laten maken aan de andere kant, zorgt ervoor dat je echt iets unieks in handen hebt. Iets volledig afgestemd op jouw huisstijl en precies zoals jij wilt dat jouw gesprekspartner jouw onderneming herinnert wanneer deze nog eens rustig het visitekaartje bekijkt.

Visitekaartjes ontwerpen

Het ontwerp van het visitekaartje laat je aansluiten op je huisstijl/merkidentiteit zodat alles een geheel vormt. Dit doe je om te zorgen voor herkenning. Niet alleen je logo draagt bij aan herkenning, ook het gebruik van een font, kleur en/of beeld. Omdat een visitekaartje een afspiegeling is van jezelf en je bedrijf, is een visitekaart ontwerpen iets dat je vaak beter uit handen kunt geven. Echt iets unieks laten ontwerpen zonder enige beperking qua afwerking, is hoe je jouw klant kunt inpakken. Denk aan spot uv visitekaartjes die het licht weerkaatsen of letters die verdiept of bovenop liggen (pregen) van je visitekaartje. Echt originele visitekaartjes is waar wij blij van worden.

Visitekaartjes drukken

Doordat we bij CBC met verschillende (lokale) drukkers werken met ieder hun eigen druktechniek, hebben we altijd de juiste partij voor elk type visitekaart. Visitekaartjes bestellen in de juiste hoeveelheden of op afroepbasis is allemaal mogelijk. Snel ontworpen en snel geleverd zodat jij en/of je personeel snel weer vooruit kan!

Visitekaartjes soorten

 Visitekaartjes zijn er in vele soorten en maten. Doordat geen een visitekaartjes hetzelfde is, is het leuk om die variatie te zien wanneer men deze met elkaar uitwisselt.
 

  • Goedkope visitekaartjes: wij spreken liever over voordelige visitekaartjes. Dit zijn visitekaartjes die gebruikmaken van standaard afwerking, maar wel in de juiste unieke en herkenbare stijl zijn vormgegeven. Doeltreffend en functioneel;
  • Luxe visitekaartjes: dit zijn visitekaartjes die worden gekenmerkt door unieke elementen. Dit kan bijvoorbeeld bepaalde afwerking aan de randen zijn, spot uv of foliedruk voor letters en iconen, afwijkende afmeting of een authentieke preeg met verhoogde of verdiepte letters. Bij luxe visitekaartjes is alles mogelijk van subtiel tot over de top;
  • Digitale visitekaartjes: door Covid-19 zijn digitale oplossingen steeds actueler geworden. Deze zogenoemde Vcard oplossingen kunnen worden gescand en geven direct alle contactgegevens weer die jij zelf wilt dat de klant meekrijgt. Grote voordelen zijn vooral wanneer jouw bedrijf tegen papierverspilling is en veel conversaties online via videobellen gaan. Een nadeel is dat het niet een tastbaar iets is dat men op een later moment nog eens kan vasthouden. Combinatie van deze twee? Een visitekaart met QR-code. De ideale combinatie van online en offline!

Visitekaartjes voorbeeld

Bij Creative Boys Club hebben we veel designs mogen maken voor visitekaartjes, maar ook bijvoorbeeld bijzondere geboortekaartjes. Want ook bij die laatste wil je dat men iets speciaals in handen heeft. Zie hier een aantal voorbeelden van visitekaartjes.

Logo NewTec Visitekaart grote stapels
Jouw eigen
visitekaart lanceren?
Neem contact op met Nick Kerklaan 
/WE LAUNCH BRANDS
SAMENWERKEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP

©2022 Creative Boys Club

ADRES

Professor Snijdersstraat 2
2628 RA Delft
+31(0)85 4013 793
hello@creativeboysclub.nl

SOCIAL