TEKSTEN DIE WERKEN

Webteksten laten schrijven

Heb jij content nodig voor jouw website? Zoek je een tekstschrijver die perfecte (SEO) teksten kan schrijven voor je website? De copywriters van Creative Boys Club zijn dan de perfecte keuze. Wij schrijven niet alleen voor Google, maar vooral voor jouw doelgroep. Als tekstbureau zorgen we er dus voor dat jouw site beter vindbaar wordt én jouw doelgroep zich aangesproken voelt. Webteksten schrijven of optimaliseren voor jouw website om deze vooruit te helpen, is precies waarmee jij het verschil zal gaan maken.

SEO Tekstschrijver Creative Boys Club aan de slag met webteksten

Teksten op maat

webteksten laten schrijven, hoe werkt dat?

Webteksten schrijven is iets waarbij veel verschillende factoren in mee worden genomen. Allereerst is het belangrijk om het doel van jouw website vast te stellen. Is jouw website puur informatief, wil je verkopen realiseren, een community vormen of mensen aanzetten tot actie? Onze SEO-tekstschrijvers zorgen dat dit zowel voor hun als voor jou vanaf het eerste moment duidelijk is om zo écht goede SEO-teksten te kunnen schrijven.

We gaan eerst jouw doelgroep leren kennen en bekijken hoe deze zich beweegt op het internet. Hun zoekgedrag online en vooral welke zoektermen zij gebruiken om te vinden wat jij aanbiedt. Dit combineren wij met het doel dat jij voor ogen hebt met jouw product of dienst en zo schrijven wij vervolgens webteksten op maat. Wanneer mensen meer informatie willen, schrijven we richting een call to action, wil je dat mensen een product bestellen, dan sturen wij ze richting de bestelknop. Zo geschreven dat het hen aanspreekt.

Webteksten die werken

Tekstschrijver gezocht? Hier zijn we dan!

De kans is groot dat jij via een zoekmachine als Google bij ons terecht bent gekomen. Als dat het geval is, is onze missie geslaagd. Maar belangrijker nog is dat de mensen voor wie jij je website maakt dit ook doen. Het is dus belangrijk dat jij met goede (SEO) webteksten vindbaar bent in die zoekmachines.

Jij weet alles over het product of de dienst die je aanbiedt op je website en de manier waarop jij jouw doelgroep wilt benaderen. Ditzelfde hebben wij met het schrijven van webteksten. Het delen van deze kennis zorgt ervoor dat jouw website straks teksten heeft die geschreven worden met een herkenbare schrijfstijl en met de juiste technieken om jouw beoogde doelen te behalen.

Tekstschrijvers aan de slag

vrijblijvende offerte ontvangen?

webteksten laten schrijven, wat kost dat?

Dat je tot hier bent gekomen, geeft wel aan dat jij graag aan de slag wilt met de teksten voor jouw website. Wij kunnen je verzekeren dat jouw webteksten bij ons in goede handen zijn. Benieuwd naar wat webteksten laten schrijven kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt van ons snel een offerte in de mail waarna we deze samen met jou bespreken. Is de offerte akkoord? Dan gaan onze tekstschrijvers graag voor jou aan de slag om goed vindbare webteksten te schrijven.

Weet je niet helemaal zeker wat je precies moet doorgeven om een offerte te laten maken? Geen probleem. Bel met Creative Boys Club via +31(0)6 411 500 56 of stuur een mail naar hello@creativeboysclub.nl en wij helpen jou hier graag bij verder. 

werkt dat nou?

wat onze klanten zeggen

Onze webteksten waren geleend van een andere website. Creative Boys Club liet ons weten dat dit niet ten goede komt van onze online vindbaarheid. Samen hebben we gekeken naar wat wij wilde bereiken met de website en toen hebben wij perfecte webteksten terug ontvangen die aansloten bij onze (nieuwe) manier van communiceren.

Jim

Creative Boys Club heeft honderden productteksten geschreven voor onze webshop. Ondanks de grote overeenkomsten tussen de vele producten, is iedere tekst toch weer uniek op zijn manier. Als we iets vragen, is het vaak dezelfde week nog binnen. Snel en professioneel. Grote klasse!

Albert

Onze online vacatureteksten zijn belangrijk voor ons om continue nieuwe mensen te werven. Creative Boys Club heeft deze aangevlogen alsof het webteksten waren die beter gevonden moesten worden, wat heeft geleid tot meer bezoekers op de website. Ook hebben zij deze verbeterd waardoor wij aanzienlijk meer sollicitaties ontvangen. 

Louiza
Webteksten laten schrijven vrijblijvende offerte opvragen
offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij zorgen ervoor dat jij binnen no-time een offerte op maat ontvangt. 

/WE LAUNCH BRANDS
SAMENWERKEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP

©2022 Creative Boys Club

ADRES

Spiegelmakerstraat 34
2645 LT Delfgauw
+31(0)6 411 500 56
hello@creativeboysclub.nl

SOCIAL