website.

Online onderscheidend

Een website is jouw online first impression en je krijgt maar een kans voor een eerste indruk. Jouw website moet dan ook direct duidelijk maken wat de bezoeker er kan vinden of doen. Door vanaf de basis stil te staan bij wat jij wilt bereiken, zorg je ervoor dat de eindgebruiker makkelijker kan vinden wat hij of zij zoekt. Creative Boys Club zorgt ervoor dat jouw website van A tot Z wordt geregeld. Van een uniek design en goede vindbaarheid tot aan het onderhoud en de hosting van je website. Door websites te maken die zijn afgestemd op jouw doelgroep, zorgen wij ervoor dat jouw klant de optimale beleving krijgt! 

Website laten maken

Een goede website is zoveel meer dan een online visitekaartje. Webdesign is de toepassing van beeld en informatie op een dusdanige manier dat de bezoeker aangetrokken voelt tot wat hij of zij te zien krijgt. De elementen van je huisstijl, de tone of voice, maar zeker ook hoe jij wilt dat de buitenwereld jou ziet, komt hierin terug. Creative Boys Club ontwikkelt jouw website precies zoals jij deze wilt hebben en de eindgebruiker deze wilt zien. Onze websitedesigners leveren niet alleen een uniek design, maar denken gelijk mee in de strategie en de doelen die jij voor ogen hebt. 

Waarom kiezen voor een (nieuwe) website?

Een website heeft als doel om de gebruiker ervan te informeren of aan te zetten tot actie. Je kiest voor een nieuwe website wanneer je huidige verouderd is en dit niet meer doet of wanneer je jouw bedrijf, product of dienst voor het eerst in de markt wilt zetten. Een website is een laagdrempelige manier om in contact te komen met jouw doelgroep. Dit veelal eerste contact moet kloppen. Beelden en teksten spelen een grote rol hierin, maar ook het gebruiksgemak van de website op zowel desktop, tablet als mobiel. Hoe jouw website werkt en hoe deze eruitziet, moet indirect een afspiegeling zijn van jouw bedrijf. Maak de juiste keuze en kies voor een website van Creative Boys Club. 

Wat voor soort websites?

Wij bouwen functionele websites en webshops die goed vindbaar zijn. Als webdesign bureau zijn wij laagdrempelig voor start-ups, maar bouwen wij ook websites voor bestaande bedrijven. De websites die wij maken, zijn volledig afgestemd op de behoeften van jou als klant. Zo betaal je bij ons niet voor overbodige functionaliteiten die je site alleen maar traag maken, maar alleen voor wat je echt nodig hebt. Onze sites hebben standaard een responsive design, wat betekent dat ieder type gebruiker deze kan gebruiken. Van mobiel tot desktop. Creative Boys Club voorziet in het gehele traject of in delen ervan. Informeer naar de mogelijkheden.

Gelanceerd werk

Coolicon1

Website op maat laten maken?

Bij Creative Boys Club doorlopen wij diverse stappen alvorens wij een nieuwe website opleveren. Door deze stappen te doorlopen, zorgen wij voor 100% klanttevredenheid omdat jij precies weet waar je aan toe bent. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dit bent. Afhankelijk van de wensen en behoefte, zijn onderstaande stappen in veel gevallen onderdeel bij het realiseren van een website. 

  • Intakegesprek
  • Sitemap
  • Wireframes
  • Design
  • Correctieronde
  • Oplevering
  • Hosting en onderhoud

Ben jij benieuwd geworden wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

SAMENWERKEN.

JOUW
EIGEN website
LANCEREN?

Neem contact op met Nick