blogs

Een bron van inspiratie van ons voor jou.

Wij schrijven onze blogs speciaal voor ondernemers die handvatten willen hebben om succesvol marketing te kunnen bedrijven. Actuele blogs die je helpen bij het bepalen van de strategie en het inrichten van je content marketing. 

VDM Afbouw en Onderhoud Adwords

case study: adwords voor meer leads

Iedereen wil voor zo min mogelijk geld, zoveel mogelijk conversies realiseren. Wat een conversie is, is voor ieder bedrijf anders. Is jouw website puur informatief, dan is een conversie voor jou wellicht al het bezoeken van een specifieke pagina. Heb je een webshop, dan wil je veel aankopen realiseren. In het geval van VDM Afbouw en Onderhoud ging het om een stijging in offerteaanvragen en reductie in kosten per conversie. 

Website My Green Uncle exploded view

website: jouw first impression tool

Een website is zoveel meer dan puur contactinformatie vinden. Het geeft de klant direct een indruk van wat hij of zij kan verwachten. Een website kan ambacht uitstralen, luxe, speelsheid, kennis en ga zo maar door. Jouw identiteit kan hoogtij dagen vieren op jouw site, omdat je hier alles in kwijt kan. De elementen van je huisstijl, de tone of voice, maar zeker ook hoe jij wilt dat de buitenwereld jou ziet.

Visitekaartjes die indruk maken!

Van een klantbezoek tot aan een netwerkborrel, het eeuwenoude visitekaartje hoort er nu eenmaal bij. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten. Van eenvoudig en doeltreffend tot uniek en onderscheidend. Bij CBC weten wij wel raad met dit "stukje papier".

Een logo aan de basis van je merk

Het logo is mede onderdeel van het gezicht van jouw bedrijf, product en/of dienst. Een logo zorgt voor herkenning en is daarom de tijdsinvestering waard om hier een goed design voor neer te zetten. Onze logoconcepten zorgen er niet alleen voor dat wij worden getriggerd om creatief te zijn, maar jij als klant ook anders gaat kijken naar een logo.

SEO teksten schrijven voor vindbaarheid zoekmachines

Wat zijn seo-teksten?

Het is soms moeilijk om een inschatting te maken waar jouw doelgroep op zoekt of welke woorden het verschil kunnen maken. Opvallen tussen je concurrenten betekent of adverteren (SEA) óf onderscheidende webteksten schrijven (SEO). Dit blog gaat over het laatste!

Fabrikanten nemen rol in van online wederverkopers

De toekomst van webshopland

De winkelstraat heeft te lijden onder de webshops. Je moet er creatief mee omgaan of all-in meegaan. Maar ook webshops zelf komen onder de druk te staan wanneer merken het heft in eigen handen nemen.

Ontdek wat content marketing is en hoe je dit moet inzetten.

Wat is contentmarketing?

De term content marketing zal je vast al wel eens gehoord hebben. Het is actueler dan ooit en het kan jouw product of dienst veel brengen. Met behulp van content marketing geef jij lading aan hetgeen dat jij aanbiedt. 

SEO teksten schrijven voor vindbaarheid zoekmachines

Tips voor schrijven seo-teksten

Dat je met behulp van goede webteksten beter gevonden kan worden in zoekmachines als Google, is vandaag de dag bij veel mensen wel bekend. Echter hoe je goede webteksten kan schrijven, is afhankelijk van hoe goed jij SEO toepast. Lees hier de nodige tips & tricks. 

Ontdek waarom marketing altijd moet blijven gaan

Waarom marketing moet blijven gaan

Crisis of niet, bezuinigen op of uitstellen van je marketingactiviteiten kan negatieve gevolgen hebben voor jouw product of dienst. Laat daarom de marketingbal altijd rollen.

Clubhouse drop in voice app nieuw fenomeen

Ready to join the clubhouse?

Sensatie of hype? Clubhouse de voice drop app. Vergeet de likes, foto’s en shares, voice it is! Find out wat het is, wat het doet en hoe het werkt.

"CONTENT IN BEELD EN TEKST IS WAAR WIJ EN JIJ HET VERSCHIL KUNNEN MAKEN."

Stippel de koers uit aan de hand van een visie en missie

Wat is het verschil tussen visie & missie

Een visie? Een missie? Twee termen die je niet alleen anders schrijft, maar ook wezenlijk anders zijn. Ze zijn beide belangrijk voor de koers van je bedrijf en nog belangrijker, ze geven richting aan de koers die je met je bedrijf opgaat.

Een tevreden werknemer is pas echt employer branding.

Wat is employer branding?

He jij daar sexy! Ben je zo nu en dan net als Austin Powers je mojo kwijt? Goed nieuws, want ook hij vindt het uiteindelijk terug.  

Ontdek waarom social media goed is om in te zetten.

Waarom social media gebruiken?

Social media is laagdrempelig en een middel om je doelgroep pas echt goed te leren kennen. In dit artikel zoomen we in op social media en met name de twee grootste social media Facebook en Instagram.

Leer waarom Instagram zo handig is voor bedrijven.

Waarom instagram voor bedrijven?

Social media is een van de mooiste tools die niet alleen gratis is, maar ook zorgt voor een band met jouw doelgroep. Zelfs wanneer deze even niet van jouw product of dienst gebruik kunnen maken. Zichtbaar blijven is belangrijk en Instagram gaat jou hierbij helpen!

/WE LAUNCH BRANDS
SAMENWERKEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP

©2022 Creative Boys Club

ADRES

Professor Snijdersstraat 2
2628 RA Delft
+31(0)85 4013 793
hello@creativeboysclub.nl

SOCIAL