autobelettering.

Reclame op wielen

Autobelettering is een perfecte marketingtool om te zorgen dat je gezien en herkend wordt. Zowel voor personen- als bedrijfsauto's toepasbaar en een verlengstuk van jouw visuele merkidentiteit. Van subtiele logo's en urls op leaseauto's tot volledig gewrapte bedrijfsbussen. Bij Creative Boys Club denken wij met je mee om het maximale uit jouw autobelettering te halen. 

Van idee tot uitgewerkte autobelettering

Autobestickering kan in veel verschillende vormen komen. Uiteraard speelt budget hier een belangrijke rol in. Wil je alleen een logo zodat mensen dit herkennen of juist visueel met beelden, kleuren en elementen ondersteunend aan het logo? Aan de hand van het beschikbare budget en de wensen, kunnen wij jouw idee visueel vormgeven en uitwerken met behulp van lokale printers. 

Gelanceerd werk

VDM-ford transit

Wat kost autobelettering?

De kosten van het bestickeren van een leaseauto of bedrijfsbus hangt af van de omvang van de sticker. De opbouw van de kosten zijn ondergebracht in verschillende fases:

  • Opmaak drukwerk
  • Materiaalkeuze
  • Bestickeren

Afhankelijk van de aanvraag, kunnen wij de kosten snel en overzichtelijk in kaart brengen. Autobelettering wordt alleen op locatie bij onze printer uitgevoerd om het beste eindresultaat te kunnen garanderen. 

SAMENWERKEN.

JOUW
rijdende reclame
LANCEREN?

Neem contact op met Nick