flyers & drukwerk.

Professioneel en in·druk·wekkend

Flyers en drukwerk zijn nog altijd belangrijke middelen voor bedrijven en organisaties om hun boodschap te verspreiden en hun doelgroep te bereiken. Of het nu gaat om het aankondigen van een evenement, het promoten van een nieuw product of het verspreiden van informatie. Flyers en drukwerk blijven effectief in het overbrengen van informatie. Wij zorgen ervoor dat het juiste middel met de juiste vormgeving voor de beste impact zorgt.

Flyers laten drukken

Een flyer is een perfecte tool om je boodschap over te brengen. Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukt, is een flyer bedoeld om mensen te informeren, enthousiasmeren of tot actie aan te zetten. Afhankelijk van de toepassing, wordt het formaat en de content die erop moet komen te staan bepaald. Met welk doel wil je flyers inzetten en wie moet de informatie tot zich nemen? Het ontwerp wordt hierop aangepast en moet in veel gevallen in lijn zijn met jouw website of andere middelen die onder meer je identiteit vertegenwoordigen. Op basis van het doel van de flyers, bepalen onze grafisch vormgevers samen met jou het ontwerp en de keuze voor materiaal en aantallen. 

Drukwerk laten opmaken

Naast flyers zijn er ook andere vormen van drukwerk, zoals visitekaartjes, folders, posters en brochures. Ook bij deze vormen van drukwerk is het belangrijk om een goed ontwerp te hebben dat past bij jouw doel en doelgroep. Aan de hand van jouw huisstijl of bepaalde elementen uit jouw identiteit zorgen we voor een duidelijke herkenning. Onze grafisch vormgevers bespreken met jou wat je wilt bereiken met het drukwerk, zodat het ontwerp hierop kan worden afgestemd. We bepalen het materiaal en de aantallen en denken mee in het proces van verspreiding indien gewenst. 

DTP werkzaamheden voor flyers & drukwerk

Voordat het drukwerk gedrukt kan worden, moeten er nog een aantal DTP (Desktop Publishing) werkzaamheden worden verricht. Dit omvat onder andere het opmaken van het ontwerp in het juiste formaat en het controleren van de drukklare bestanden op eventuele fouten of onregelmatigheden. Het is belangrijk dat het ontwerp op de juiste manier wordt opgemaakt, zodat een flyer of ander drukwerk er straks precies zo uitziet als jij voor ogen hebt. Heb jij al het nodige drukwerk, maar niet de kennis in huis om hiermee aan de slag te gaan? Ook dan kunnen onze grafisch vormgevers hierbij assisteren om deze inzetbaar te maken voor jouw bedrijf. 

Gelanceerd werk

GAS Huisstijl producten
Socialpost roling
Visitekaartjes My. Green Uncle uitgelegd op een blaadje

Lokale drukkers

Wanneer het ontwerp en de DTP-werkzaamheden zijn afgerond, kan het drukwerk gedrukt worden. Creative Boys Club heeft diverse drukkers geselecteerd op basis van hun specialisatie. Veelal werken wij met lokale drukkers om de kwaliteit van het drukwerk te kunnen waarborgen. Doordat lokale drukkers vrijwel altijd dezelfde instellingen hebben op de machines waarmee het drukwerk wordt gedrukt, blijft jouw drukwerk iedere keer gelijk aan de allereerste keer dat dit werd gedrukt. Daarnaast zijn ze flexibel, snel en perfect voor kleine oplages. Afhankelijk van de toepassing van de flyer of ander drukwerk, bepalen wij de drukker die hier het beste bij past. 

Een unieke campagne lanceren?

Flyers en drukwerk zijn, zoals je hierboven kunt lezen, nog steeds effectieve middelen om een boodschap over te brengen. Ook campagnematig om nieuwe producten te promoten of je bedrijf bekend te maken bij het grote publiek, los of sgecombineerd met bijvoorbeeld POS materiaal. Wanneer flyers of ander drukwerk onderdeel zijn van een campagne, stemmen wij deze naadloos af op de rest van de onderdelen binnen de campagne. Denk aan je website en socials. Uiteraard kunnen wij ook hierin een rol spelen zodat je een partner hebt voor de lancering van een campagne die echt indruk maakt. 

SAMENWERKEN.

JOUW Flyers & drukwerk
LANCEREN?

Neem contact op met Nick