promotionele artikelen.

Van giveaway tot relatiegeschenk

Om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten en ook zichtbaar te blijven, zijn promotionele artikelen bij uitstek geschikt. Promotionele producten kun je als giveway zien voor potentiële klanten of juist als relatiegeschenk om de band met bestaande relaties te versterken. Het type artikel kies je hierop uit, net als de manier van verspreiding. Het grootste voordeel van een bedrukte giveaway of relatiegeschenk is dat je een tastbaar product hebt dat zorgt dat je top of mind bent of blijft van je doelgroep. Van een bedrukte pen tot aan tailor-made relatiegeschenk. Wij helpen jou bij het kiezen van het juiste product dat aansluit op het doel dat jij voor ogen hebt.

Hoe giveaways kunnen bijdragen aan het vergroten van je naamsbekendheid

Giveaways zijn een leuke manier om bekendheid voor je merk te genereren. Van pennen en sleutelhangers tot aan T-shirts en bedrukte doppers. Kiezen voor de juiste giveaway kan van bestaande of toekomstige klanten ware ambassadeurs maken die jouw merk bewust of onbewust uitdragen. Een bedrukte giveaway voorzien van je merknaam en logo, houd je jezelf als bedrijf top of mind. Vanaf het moment dat deze is ontvangen tot aan het moment waarop deze wordt gebruikt. Kies dus altijd voor iets dat mensen willen gebruiken. Ook de kwaliteit speelt hierin een grote rol. Als iets niet aansluit bij de kwaliteit dat jij als bedrijf wilt uitstralen, kan je de plank flink misslaan. Een goed advies speelt hierin een grote rol.

Klantenbinding verbeteren door het geven van relatiegeschenken

Bedrukte relatiegeschenken zijn een cadeau voor bestaande klanten om te laten zien dat je de relatie met hen waardeert. Veelal zit hier een thema aan vast, denk aan de zomer, kerst of oud en nieuw. Door je moment zorgvuldig te kiezen, bepaal je zelf wanneer je precies onder de aandacht wil komen. Naast waardering naar de relatie toe, moet er ook een marketingelement aan zitten dat ervoor zorgt dat de klant jou gaat waarderen. Er zit vaak een flinke voorbereiding vast aan het geven van relatiegeschenken. Soms kan dit zelfs onderdeel zijn van een hele campagne. Laat onze creatieve marketeers met je meedenken om te zorgen dat jouw relatiegeschenken aansluiten bij je doel en ook jouw budget.

Promotionele artikelen bedrukken voor een nog groter effect

Het bedrukken van promotionele artikelen is een geweldige manier om jouw merk te promoten en de naamsbekendheid te vergroten. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om promotionele artikelen. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte pennen, mokken, tassen, sleutelhangers, kleding, maar ook echt unieke items die buiten de standaard vallen. Door te bepalen waar de promotionele artikelen worden ingezet, evenementen, beurzen, festivals of relatiegeschenk, kunnen we het type artikel bepalen aan de hand van jouw wensen. Samen zorgen we ervoor dat het item aansluit op wat jij wilt uitstralen. Door een goede kwaliteit te leveren gecombineerd met de juiste toepassing, zorgen we ervoor dat jouw bedrijf opvalt en actueel blijft bij jouw doelgroep.

Gelanceerd werk

Free Premium Feather Convex Flag Mockup
Sleutelhange kovan

Promotionele artikelen als onderdeel van je promotiemateriaal

Promotionele artikelen worden vaak toegevoegd aan bestaand promotiemateriaal in de vorm van bijvoorbeeld flyers en ander drukwerk als brochures, roll-up banners etc. Deze ondersteuning maakt het dat je bedrijf op verschillende manieren kan worden uitgedragen. Promotiemateriaal met matching giveaways worden ook vaak samengesteld tot een promotiepakket. Denk aan POS materiaal, gecombineerd met flyers en giveaways. Een dergelijk promotiepakket zorgt ervoor dat jouw klant sneller geneigd is om aandacht te geven aan jouw product.

SAMENWERKEN.

JOUW
promotie artikelen
LANCEREN?

Neem contact op met Nick