werkkleding.

Veilig en herkenbaar

De juiste werkkleding zorgt er niet alleen voor dat jouw werknemers en jijzelf veilig kunnen werken, maar biedt tevens de mogelijkheid om jouw bedrijf professioneel naar buiten toe te communiceren. Bij Creative Boys Club denken we met je mee in het kiezen van de juiste bedrijfskleding. We bespreken de eisen waaraan het moet voldoen en bepalen samen welke look het beste bij jou aansluit. Doordat wij met veel verschillende merken werken, is er altijd een merk dat past bij jouw wensen en budget.

Bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding met logo of een andere vorm van bedrukking, zorgt voor uniformiteit binnen jouw bedrijf en zorgt er natuurlijk ook voor dat jouw bedrijf wordt herkend. Het is dan ook zonde om deze kans van personaliseren voorbij te laten gaan. Werkkleding bedrukken kan op verschillende manieren en wordt gekozen op basis van de toepassing. Van een kleurrijke bedrukking op een luxe polo of een reflecterend logo op een werkjas. Onze grafisch vormgevers maken een design voor jou op maat. Laat jouw bedrijfskleding bedrukken en maak jouw werknemers zichtbaar én herkenbaar voor de buitenwereld! 

Van korte werkbroek tot hittebestendige werkoverall

Voor onze bedrijfskleding werken wij standaard met een vaste leverancier. Hierdoor ben jij verzekerd van constante kwaliteit, maar ook de know-how over de producten. Wij matchen de juiste werkkleding aan de juiste toepassing en voorzien jou op voorhand van diverse voorbeelden qua kleding dat hier perfect aansluit. Op basis van jouw selectie, bestellen wij per kledingstuk meerdere maten zodat jij en eventuele collega's deze kunnen passen en direct de kwaliteit ervan kunnen ervaren. Wil jij liever dat de bus met werkkleding bij jou voor komt rijden? Dat kan ook! Neem contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden. 

Gelanceerde werkkleding

Artboard 1
Artboard 2

Werkkleding als onderdeel van employer branding

Bedrijfskleding klinkt heel erg statisch. Wat als we het nu eens merchandise noemen? De rol van bedrijfskleding kan namelijk veel meer zijn dan alleen het bieden van bescherming en/of herkenbaarheid tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Zo nemen wij in employer branding vaak het stukje 'merchandise' mee om jouw merk naar buiten toe uit te dragen. Denk aan bedrijfskleding die zodanig lekker zit dat men er ook in zijn vrije tijd in wil lopen. Dit kan een t-shirt zijn om te sporten of een softshell jas voor het uitlaten van de hond. Door hier creatief mee om te gaan, kan je jouw personeel ambassadeurs maken van jouw bedrijf. Zelfs buiten werktijd om. 

SAMENWERKEN.

JOUW
EIGEN kleding
LANCEREN?

Neem contact op met Nick