foto & video.

Beeld dat werkt

Het gebruik van beeld draagt bij aan hoe de buitenwereld jou ziet. Niet alleen jouw klanten, maar bijvoorbeeld ook jouw toekomstige werknemers. Het gebruik van foto of video zorgt ervoor dat jouw bedrijf opvalt, maakt je toegankelijk en kan dingen in een split second duidelijk maken. Vandaag de dag draait alles om beeld. Of het nu foto of video is; beeld moet de aandacht grijpen. Met foto en video kan jij jouw bedrijf laten zien zoals jij wilt dat de buitenwereld dit ziet. Productfoto’s voor je webshop, video’s voor op je website, complete reportages die je wilt inzetten voor een social media campagne tot aan commercials voor op televisie. Wij maken de beelden die passen bij jouw wensen én jouw budget.

Visuele content voor een visueel ingestelde doelgroep

Waar teksten zorgen voor de vindbaarheid, zorgen foto en video voor het beeld dat men krijgt bij jouw product of dienst. Vandaag de dag is men steeds meer visueel ingesteld. Als een beeld niet direct hun aandacht weet te trekken, gaan zij door naar het volgende beeld of verlaten ze jouw website. Op websites betekent dit dat zij afbeeldingen en titels scannen, op social media scrollen zij voorbij of weer door en offline met advertenties laten zij je boodschap links liggen. Het is belangrijk om samen te werken met een partij die weet wat er leeft bij jouw doelgroep en hoe deze te bereiken middels beeld. Van productfoto’s voor een webshop tot aan een bedrijfsfilm laten maken. You name it, we create it, we launch it.  

Bedrijfsfilm laten maken

Met een bedrijfsfilm kunnen alle facetten van jouw onderneming perfect in beeld worden gebracht. Dit kan in een duidelijke video waar meerdere onderdelen samen laten zien wat jouw bedrijf uniek maakt of juist in een reportage van meerdere kleine video's die ingezet kunnen worden voor socials of op de website per dienst. Bewegend beeld trekt de aandacht en het is goed beeld dat die aandacht weet vast te houden. Onze videografen weten dit als geen ander toe te passen. Door aantrekkelijke beelden, goede overgangen en de toepassing van extra elementen, is een bedrijfsvideo laten maken bij ons in goede handen. 

Productfotografie

Professionele productfotografie is onmisbaar voor een webshop of brochure. Wil jij jouw unieke product laten vastleggen of wil je onderscheidende fotografie voor bestaande producten? In onze fotostudio voor productfotografie, zorgt onze productfotograaf voor haarscherpe productfoto's die perfect zijn uitgelicht. Nabewerking productfoto's zorgt ervoor dat jouw product precies wordt weergegeven zoals jij deze wilt zien. Liever zelf nabewerken? Dan leveren wij de RAW bestanden voor jou om verder te bewerken. 

Gelanceerd werk

Zeeuw & Zeeuw bedrijfsvideo visual met Renault Captur
Bedrijfsfilm Zeeuw & Zeeuw voor nieuwe hybride en e-tech auto's
Reportage Erasmus Universiteit met leraar

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is middels een reportage het vastleggen van jouw bedrijfsactiviteiten aan de zaak of op locatie. Het kan je helpen bij employer branding om bijvoorbeeld nieuwe werknemers te werven of om beeldmateriaal te schieten om de website te kunnen vullen. Afhankelijk van jouw wensen, schieten we tijdens de shoot meerdere sfeerbeelden en detailshots om een zo perfect beeld te geven van jouw bedrijf, product of diensten. 

Wat voor soorten bedrijfsfotografie doen wij?

  • Zakelijke portretten
  • Sfeerfotografie
  • Producten en diensten
  • Bedrijfsevenementen

Het leuke van bedrijfsfotografie is dat de toepassing van de geschoten beelden veelzijdig kan worden ingezet. Zo kan een reportage van een bedrijf ingezet worden op de site, social media, of voor marketingmaterialen als drukwerk

Wat kost foto- en videografie?

Bij Creative Boys Club is eigenlijk niets te gek wat betreft fotografie en videografie. Wij creëren content voor het doel en medium dat jij wilt. Jouw wensen bepalen dan ook in die zin de prijs. Bij fotografie varieert het van studiofotografie tot op locatie en bij video van een vaste locatie tot aan meerdere locaties verspreid over het land. Onze jarenlange ervaring op het gebied van foto en video stelt ons in staat om voor ieder budget het beste eindresultaat neer te zetten. 

SAMENWERKEN.

JOUW
EIGEN content
LANCEREN?

Neem contact op met Nick